Opdateret: Stillingen er besat.

Har du lyst til at gøre en forskel med grønne løsninger, igennem energioptimering og ressourceoptimering, i bygninger og produktion globalt?

Teamleder søges til stærk CleanTech .Net Cloud løsning

Løsningerne ligger gemt i data, men komplekse data i store mængder stiller store krav til den underliggende cloud-løsning, og vi vil derfor gerne udvide vores lille, men voksende cloud team, med en faglig teamleder.

 

Jobbet:

Som Teamleder for vores cloud-team, bliver du faglig leder for softwaren i maven af vores cloud-platform. Du vil få stor indflydelse på både jobbet og den underlæggende arkitektur for vores cloud, i tæt samarbejde med vores andre softwareudviklere i teamet.

Teamet består i dag af fire fuldtidsudviklere, og teamet arbejder dagligt sammen med vores andre teams, hvor vi har yderligere ni softwareudviklere inden for embedded software. Alle vores teams arbejder agilt i Scrum.

Cloud-teamet arbejder f.eks. med implementering af interne samt offentligt tilgængelige API, indsamling, processering og analyse af store mængder data, udvikling af webapplikationer, design og implementering af nye back-end services.

Udvikling vil tage udgangspunkt i C#, ASP.Net (MVC og Web API v2), og være hostet i Microsoft Azure, og vi forventer at du har et fast greb i disse teknologier. Vi arbejder hen imod en arkitektur med flere micro-services og ASP.NET Core.

ReMoni tilbyder dig:

En spændende dagligdag i et udviklingsmiljø med udviklere inden for cloud, hardware, embedded software og forretningsudvikling. Du får:

– Stor indflydelse på dine opgaver.
– Lækre faglige udfordringer.
– Gode muligheder for fleksibel arbejdstid.
– God løn.
– Positiv atmosfære med fokus på at løse problemer.
– Mulighed for frokostordning, medarbejderaktier, mv.

 

Spørgsmål:

Du er velkommen til at kontakte Bo Eskerod Madsen på tlf. 3064 7382 eller job@remoni.com, hvis du har spørgsmål.


Praktisk:

Du får din daglige gang på kontoret i Stilling – nær Aarhus og E45. Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik virksomhed med stor vækst. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag. Er du interesseret, så skriv til os og vis os, hvad du duer til. Det gør du på job@remoni.dk. Mærk din ansøgning ”Cloud_0920”. Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale.

 

Om ReMoni A/S:

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag i klimakampen. Det er vores grundlag – og det er vores navn. ReMoni er en særdeles solid virksomhed, med knap 20 ansatte, inden for software- og hardwareudvikling, samt salg og marketing. Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion.

ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør.

Vores mål er at:

+ Spare energi og vand ved at lokalisere problemerne i bygninger og produktion.
+ Eliminere spild og sikre stabil drift, ved at identificere apparater, der ikke kører optimalt.
+ Sikre fair fakturering af bæredygtig energi og vand vha. prisvenlig monitorering.

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det.

Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere på www.remoni.com