Kan du halvere din udgift til ventilation uden at gå på kompromis med komforten?

Så er du ikke alene. En af de rigtig dyre fejl opstår i forbindelse med service på ventilationsanlæg, og derfor er det vigtigt at få tjekket op på CTS-systemet efter servicetjek og reparation ved mindre defekter.

Vi har brug for ventilation

For nylig sparede en kommunal institution 40 % på ventilationsudgifterne ved helt simpelt at tjekke op på sin ventilationsdrift. Fejlen opstod efter en helt almindelig service, der havde resulteret i en nulstilling af CTS-systemet. Uanset om du er ansvarlig for én eller flere bygninger, er det afgørende at have overblik. Derfor har vi designet vores IoT-sensorer til at give dig netop det på baggrund af datapunkter på minutplan.

”Der havde været service på anlægget efter en defekt – jeg havde på fornemmelsen, at det ikke kørte, som det skulle.”

– Facility Manager i en dansk kommune efter 40% energibesparelse


Det er nødvendigt at ventilere bygninger, fordi det forebygger skimmelsvamp og sikrer et sundt fysisk arbejdsmiljø. Selvom de færreste tænker over vigtigheden af ventilation, er det faktisk en uundværlig funktion i vores bygninger. Det skyldes mest af alt, at ventilationsanlægget bidrager til at holde luftkvaliteten høj, idet det konstant lukker frisk luft ind og på samme bortventilerer CO2.

Hele tricket er at opnå en besparelse på dit energiforbrug uden at sænke komforten. 

 

Let og ligetil

Med ReMonis løsning har du overblik over ventilationen i din bygning i cloud-platformen ReCalc. Her er det let at aflæse forbruget i detaljer, og det gør det særligt let for dig at opdage uhensigtsmæssig bygningsdrift, når det opstår. Med sensoren PowerMoniSpot, som sættes fast på kablet med strips, kan du bevare overblikket over en udvalgt elinstallation og se udsving helt ned på minutniveau.

Arbejder du med bygningsdrift i flere bygninger, kan du overveje PowerMoniMain, som giver dig overblik på tværs af installationer i forskellige bygninger.

Med PowerMoniMain eller PowerMoniSpot bliver det ikke meget lettere: Du kan løbende opdage fejl i CTS-systemet og finde maskiner, der lige så godt kunne stå i tomgangsdrift, når bygningens aktivitet er på sit laveste.

Med ReMonis AI- og cloud-baserede løsning er det ligetil. 

Hvis ventilationsanlægget i en bygning kører forskudt med CTS-anlæggets indstillinger, vil ReCalc vise dig det. Med ReCalcs oversigt har du adgang til et konstant overblik, så det er let og ligetil at håndtere defekter og udfordringer, inden de udvikler sig og bliver rigtig dyre.