Helt kort forklaret er ReCalc en datavisning

I den lidt længere forklaring er det en datavisning, der bygger på IoT. ReCalc er en del af ReMonis løsning uanset, hvilken sensor du vælger. I ReCalc kan du se de data, dine sensorer har samplet, og justere hvor ofte der måles og hvilke udslag, der skal udløse en alarm. ReMonis sensorer rapporterer data i realtid, så du kan blive bevidst om dit usynlige forbrug. Med ReCalc har du indflydelse på med hvilken frekvens, data indsamles, så du kan indsamle data med udgangspunkt i dine behov.

Kom godt i gang med ReCalc

Når du modtager vores løsning, får du en eller flere sensorer og en gateway. Du monterer den brugervenlige clamp on-sensor uden på kabel eller rør og tilslutter den trådløse gateway til strømkilde og internet. Uden på din gateway er der et ID-nummer, som du skal bruge til at logge in på ReCalc.

Opsætning af ReCalc er let og lige til.
Du får maksimal kontrol over din energiovervågning.


Første gang du skal have adgang til grafer og data, skal du oprette sensorenheden med ID-nummeret. Du finder en forklaring med vejledende screen dumps her. Når din sensor først er oprettet, er det eneste du skal gøre at logge ind.


Tip: Du finder en genvej til ReCalc på ReMonis hjemmeside i øverste højre hjørne.

 
ReCalc

Figur: ReCalc-visning af fjernvarmeforbrug med HeatMoniSpot.


Sådan bruger du ReCalc

ReCalc er en onlineplatform til visning af data. Når du begynder at bruge vores løsning, opretter du et login til recalc.remoni.com, hvor du kan tilgå data og tilpasse frekvensen af målinger. Det giver dig maksimal kontrol over din energiovervågning på et felt, hvor man ellers ikke har indflydelse på, hvilke data der indsamles. ReCalc gør det let at reagere og giver dig:

Du kan bruge ReCalc på computer, tablet og smartphone. Når du er logget ind, kan du oprette flere brugere og konti, så forskellige ansatte kan se forskellige visninger. 

En af ReCalcs styrker er koblingen mellem den avancerede dataindsamling og den simple visning.

Det er netop kobling, der gør forbruget overskueligt og visningen let at handle ud fra.


Figur: ReCalc MoniTor-visning af forbrug målt i KWh.

District Heating Dashboard_2020

Figur: ReCalc MoniTor-visning af fjernvarmeforbrug med HeatMoniSpot.


Vælger du ReCalc MoniTor, får du et ekstra detaljeret overblik.

Tilpasset dit behov

I nogle virksomheder er det værdifuldt at kende endnu flere detaljer. Gælder det for jer, bør du overveje til tilsvarende EMS-system ReCalc MoniTor, der giver dig et udvidet grafisk overblik. Med ReCalc MoniTor får du overblik over det totale forbrug, og ser man for eksempel på elforbruget, kan du let aflæse, hvor stor en andel af forbruget, der går til for eksempel belysning i forhold til ventilation. Du kan sammenligne ReCalc og ReCalc MoniTor på de billederne og læse mere om ReCalc MoniTors udvidede visning her.