ReMoni flyttede i november 2021 i nyt domicil fra industriområdet i Stilling til Kristiansvej i det kombinerede bolig- og erhvervsområde, Skanderborg bakker.

De seneste års positive vækst har gjort, at pladsforholdene i de tidligere lokaler var blevet for trange.

”Vi opretter mange nye spændende stillinger og ansætter nye medarbejdere, og det gjorde det efterhånden umuligt for os at være på den plads, der var i lokalerne i Stilling”, fortæller Bo Eskerod Madsen, CEO hos ReMoni. Han fortsætter:

”På Kristiansvej har vi fået over dobbelt så meget plads, og den er vi godt i gang med at udfylde med nye skriveborde og medarbejdere, og som udviklingen er i øjeblikket, ser det ud til at vi vil fortsætte med at vokse længe endnu”.

Adressen på Kristiansvej giver ReMoni en helt central placering i forhold til det midtjyske motorvejsnet og togstationen i Skanderborg. Ud over plads til nye arbejdspladser og større mødelokaler er der blevet bedre mulighed for at indrette testlaboratorier og værksteder til udvikling af nye produkter.

Sidst men ikke mindst er der på Kristiansvej indrettet et stort frokostlokale med køkken og egen køkkenmedarbejder. Frokostlokalet dublerer desuden som fællesrum til møder og arrangementer.