Resultatorienteret salgskonsulent – til at udbrede ny teknologi til optimering af energiforbrug i Danmark
Hos ReMoni drejer det hele sig om at optimere brugen af ressourcer, så vi kun bruger det, der er nødvendigt og dermed fremmer den grønne omstilling.
Til det har vi udviklet en stærk, patenteret, løsning til optimering af energiforbruget i de mange eksisterende kommercielle bygninger. Løsningen hjælper allerede flere og flere offentlige kunder og private virksomheder med at optimere deres energiforbrug. Vi arbejder med patenteret teknologi, kunstig intelligens, automatiseret og intelligent bygningsstyring og ikke mindst markedsledende forretningsmodeller.
Vi er inde i en rivende udvikling, og har brug for endnu mere hjælp, til at bringe vores løsning i spil i Danmark. For at fortsætte vores stærke udvikling søger vi derfor en resultatorienteret salgskonsulent til at sætte endnu mere fart på vores udvikling i Danmark.
Om stillingen
Fokus for dig vil især være på at skabe nye salg af vores konkrete løsninger til såvel offentlige som private kunder; dette kunne være større kontorbygninger, skoler, rådhuse, kontormiljøer osv.
Du vil her være ansvarlig for at drive dine egne salg igennem salgsprocessen fra lead-identificering og kontakt og frem til at kontrakten er underskrevet. Implementering og idriftsættelse af vores løsninger foregår i tæt samarbejde med vores implementeringsteam.
Du kan selvfølgelig forvente sparring og støtte fra alle i ReMoni, således at vi i fællesskab sikrer at vi lykkes. Indledningsvist vil onboarding, sidemandsoplæring og deltagelse i salgsforløb med erfarne kollegaer klæde dig på til opgaven.
I dagligdagen vil du arbejde tæt sammen med undertegnede og vores kollegaer omkring de konkrete salg. Din hverdag bliver fleksibel og alsidig, og du får her et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar og mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer inden for området. Der vil være mange kundebesøg i hele landet, så lysten til at opsøge salg og kunder skal være til stede.
Om dig
Vi forestiller os, at du:
• Brænder for at sælge, skabe den gode kundeoplevelse og opdrive resultater
• Er i besiddelse af gode samarbejdsevner, kreativitet og godt humør.
• Har modet til at tage ansvar og evnen til at prioritere og bevare overblikket.
• Har en generel god teknisk forståelse og interesse.

Du behøver ikke have forudgående erhvervserfaring eller erfaring med området, så vi modtager derfor meget gerne en ansøgning fra dig, der er nyuddannet. Vi skal nok hjælpe dig med at blive klædt ordentligt på til opgaverne. Det vigtigste i stillingen er et stort drive, engagement og lyst til at sælge.
Din baggrund kan komme fra flere forskellige områder, hvilket vi fint kan håndtere, da ReMoni-teamet har stærke kompetencer indenfor alle aspekter af området. Der er således mange gode kollegaer at sparre fagligt med.
Vi er en mindre virksomhed med korte beslutningsgange og en høj grad af selvstændighed, hvilket betyder, at det er vigtigt, at du er proaktiv, selv formår at tage initiativ og drive indsatser fra starten og helt frem til aftalerne er underskrevet; men vi hjælper og støtter selvfølgelig hinanden hele vejen.

ReMoni tilbyder dig:
• At komme med på en vanvittig spændende rejse i en virksomhed med stort potentiale
• Stor indflydelse på dine opgaver.
• Positiv atmosfære med kolleger, der er eksperter indenfor deres områder.
• Vi byder på fleksibilitet i arbejdet, work-life-balance, og sørger desuden for en konkurrencedygtig løn, frokostordning, mulighed for medarbejderaktier mv.

Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Sales DK, Anders Steen Mortensen på tlf. 5179 1218 eller skrive til job@remoni.com.
Praktisk
Du vil få din gang på kontoret i Skanderborg – nær Aarhus og E45. Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik virksomhed, som oplever stor vækst. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag.
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til job@remoni.com.
Mærk din ansøgning ”SK_0623”. Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist. Vi har travlt, og kalder løbende ind til samtale og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Om ReMoni A/S: 

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag til klimakampen. 

Det er vores grundlag – og det er vores navn. 

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med 33 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.  

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion. 
ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør. 

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det.  
Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere på remoni.com