Stillingen er besat.

Forestil dig at være med til at udvikle den nyeste teknologi til at gøre en betydelig forskel for den grønne omstilling.

Den patenterede ReMoni teknologi bruger clamp-on IoT sensorer og kunstig intelligens til at sikre at bygninger og produktionsfaciliteter kører som de skal. Vores brugere kan dermed få sunde, grønne bygninger og produktion. Det sparer mange ressourcer i form af klima, energi og penge. Vi leverer løsninger til vores kunder, hvor vi både dokumenterer gevinsterne og den korte tilbagebetalingstid vha. konkrete målinger af effekten af de enkelte tiltag. Du vil med andre ord, i denne stilling, være med til, på baggrund af data, at gøre en reel og målbar forskel i den grønne omstilling.


Jobbet

Dine primære opgaver vil være at skabe data-science for en bæredygtig fremtid (aka: machine learning, artificial intelligence -AI, analytisk statistik).

Du vil helt praktisk:

  • Samle data op med den patenterede ReMoni clamp-on sensorer og eksterne datakilder.
  • Bygge dine nye dataanalysemoduler som udnytter de mange data der hele tiden opsamles.
  • Lægge modulerne ind i ReCalc platformen hvor de kører som micro-services.

Alt sammen i tæt samarbejde med alle vi andre engagerede nørder indenfor teknik, softwareudvikling, sensor-udvikling, og forretningsudvikling.

Din baggrund kan komme fra flere forskellige områder, hvilket vi fint kan håndtere, da ReMoni teamet har stærke kompetencer indenfor alle aspekter af området. Der er således mange gode kollegaer at sparre fagligt med, hele vejen rundt. Din baggrund kunne f.eks. være: data analytiker, analytisk statistiker, data-scientist, data ingeniør, eller tilsvarende. Det vigtige er ikke din titel, men at du er stærk i data-analyse, har erfaring med at implementere det i software, og er god til at sætte dig ind i nye anvendelsesområder.

Din hverdag bliver fleksibel og alsidig, og du får her et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence indenfor området. Vi er en mindre virksomhed, hvilket betyder, at det er meget vigtigt, at du er proaktiv og selv tager initiativ.

Vi vægter tre ting hos alle vores kollegaer: Positiv indstilling, modet til at tage ansvar og evnen til at prioritere og bevare overblikket.


ReMoni tilbyder dig:

  • Stor indflydelse på dine opgaver.
  • Gode muligheder for fleksibel arbejdstid.
  • Positiv atmosfære med fokus på at finde optimeringsmuligheder og løse problemer.
  • Gode kollegaer som både er fagligt ambitiøse og meget behagelige mennesker.
  • Konkurrencedygtig løn.
  • Mulighed for frokostordning, medarbejderaktier mv.


Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte vores COO Anders Svindborg. Han træffes på tlf. 9156 8747, eller mail job@remoni.com.


Praktisk

Kontoret ligger i Skanderborg – nær Aarhus, E45 og Skanderborg banegård. Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik virksomhed, som oplever stor vækst. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag.
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til job@remoni.com. Mærk din ansøgning ”Data_0522”. Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale og ansætter, når vi har fundet de rigtige kandidater.

Om ReMoni A/S: 

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag til klimakampen. 

Det er vores grundlag – og det er vores navn. 

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med 35 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.  

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion. 
ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør. 

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det.  
Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere på remoni.com