Stillingen er besat


ReMoni er en velkonsolideret vækstvirksomhed med god likviditet og 47 veluddannede medarbejdere, som forhåbentligt er blevet til mere end 100 om 2-3 år. Vores mål er at effektivisere brugen af energi og vand, så vi eliminerer spild af ressourcer til et minimum. Vores globalt patenterede teknologiplatform fremmer den grønne omstilling gennem effektivisering af bygninger og virksomheders forbrug af energi og vand ved målinger, registrering, kontrol og styring baseret på AI og IoT. Kunderne er ejendomsselskaber, virksomheder, det offentlige og forsyningsselskaber.

ReMoni er en innovativ drift- og udviklingsvirksomhed som i høj grad sælger sine serviceløsninger og udviklingsprojekter på abonnementsbasis.


Om stillingen
Du bliver en del af ledergruppen og behersker både på det operationelle- og det strategiske plan alle de opgaver, som ligger i at udvikle en lille økonomifunktion til en topmoderne økonomifunktion, der supporterer ledelsen og forretningen med driftsoptimering, økonomistyring af R&D projeker, og -rapportering såvel regnskabsrapportering efter IFRS/dk GAAP samt TP rapportering. Du behersker at opbygge de strukturer, der skal til, for at udvikle virksomhedens rapporterings- og styringssystem til en vækstvirksomhed med potentielle internationale partnerskaber, og som forventer en betydelig vækst i de kommende år. Virksomheden har allerede produktionsvirksomhed i Rumænien.


Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • Min. 5 års erfaring
  • Gode samarbejdsevner og international erfaring
  • Behersker den gode sproglige formulering i skrift og tale på både dansk og engelsk
  • Har modet til at tage ansvar og evnen til at prioritere og bevare overblikket 
  • Har en god moral og gode medmenneskelige egenskaber.

Din baggrund kan komme fra flere forskellige områder, men en relevant uddannelse kunne være HD(R), cand.merc. AUD eller lign.

ReMoni tilbyder dig: 

  • Stor indflydelse på dine opgaver
  • Positiv atmosfære med kolleger der er eksperter indenfor deres områder
  • Vi byder på fleksibilitet i arbejdet, work-life-balance, og sørger desuden for en konkurrencedygtig løn, frokostordning samt en aktiv personaleforening.

og ikke mindst:
Glæden og interessen ved på et tidligt tidspunktet at blive medejer af en unik vækstvirksomhed gennem løbende erhvervelse af medarbejderaktier (alm. A-aktier).

Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO Bo Eskerod Madsen på 30647382 eller skrive til job@remoni.com

Praktisk
Du vil få din gang på kontoret i Skanderborg nær Aarhus, E45 og Skanderborg station. Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik og ægte grøn virksomhed, som oplever stor vækst. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag.

Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til job@remoni.com.
Mærk din ansøgning ”FIN_0223”.

Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Om ReMoni A/S: 

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag til klimakampen.

Det er vores grundlag – og det er vores navn.

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med godt 45 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion.

ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør.

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det. Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.