Stillingen er besat.

Energiteknolog/maskinmester/tekniker

 

Forestil dig at hjælpe danske kommuner og virksomheder med at gøre en betydelig forskel for den grønne omstilling – og spare penge samtidig. Dét er opgaven som tekniker hos ReMoni.

Den patenterede ReMoni teknologi sikrer, at bygninger og produktion kører, som de skal, og at vi dermed kan sikre sunde og grønne bygninger og produktion. Det sparer samtidig mange ressourcer både i form af klima, energi og penge. Vi leverer løsninger til vores kunder, hvor vi dokumenterer både gevinsterne og den korte tilbagebetalingstid vha. konkrete målinger af effekten af det enkelte tiltag.

Jobbet
Dine primære opgaver vil være:

  • Optimering og fejlfinding på de tekniske installationer i kundens bygninger og produktionsfaciliteter vha. resultaterne fra den løbende monitorering med ReMoni løsningen.
  • Træning og uddannelse af vores kunder og partnere gennem afholdelse af kurser og on site træning.
  • Løbende support og service til kunderne.
  • Installation af vores udstyr hos kunderne.

Din hverdag bliver fleksibel og alsidig, da den veksler imellem besøg hos kunder og optimering gennem fjernmonitorering fra kontoret.

Du får her et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for området. Vi er en mindre virksomhed, hvilket bl.a. betyder, at det er meget vigtigt, at du er proaktiv og selv formår at tage initiativer.

Jobbet forudsætter, at du har en teknisk baggrund og har lyst til at hjælpe vores kunder med at få implementeret løsningerne i praksis. Derfor kan tilgangen til jobbet være forskellige.

Vi forventer, at du har en uddannelse som f.eks. energiteknolog, maskinmester, elektriker, automatiktekniker, elektronikfagtekniker eller VVS’er. Tilgangen til jobbet kan også være, at du har arbejdet med optimering af bygninger og produktion og har gode evner indenfor teknisk fejlsøgning og lyst at formidle dine resultater til kunde og partnere.

Vi vægter tre ting hos alle vores kollegaer: Positiv indstilling, modet til at tage ansvar og evnen til at prioritere og bevare overblikket. ReMoni tilbyder dig:

  • Stor indflydelse på dine opgaver.
  • Gode muligheder for fleksibel arbejdstid.
  • Positiv atmosfære med fokus på at finde optimeringsmuligheder og løse problemer.
  • Konkurrencedygtig løn.
  • Mulighed for frokostordning, medarbejderaktier mv.


Spørgsmål:
Du er velkommen til at kontakte Mick Winther på tlf. 6148 5340 eller skrive til job@remoni.com.

 

Praktisk:
Når du ikke er ude hos kunderne, forventer vi, at du har din gang på kontoret i Skanderborg – nær Aarhus og E45.
Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik virksomhed med stor vækst. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag.
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning på job@remoni.com. Mærk din ansøgning ”Greentech_0621”.
Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale.

Om ReMoni A/S:
Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag i klimakampen.
Det er vores grundlag – og det er vores navn.

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med 20 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion.
ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør.
Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det. 
Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.