Forestil dig at hjælpe danske kommuner og virksomheder med at gøre en betydelig forskel for den grønne omstilling – og spare penge samtidig. Dét er opgaven som teknisk projektleder hos ReMoni.

Den patenterede ReMoni teknologi sikrer, at bygninger og produktionsfaciliteter kører, som de skal, og at vi dermed kan sikre sunde og grønne bygninger og produktion. Det sparer samtidig mange ressourcer i form af klima, energi og penge. Vi leverer løsninger til vores kunder, hvor vi dokumenterer både gevinsterne og den korte tilbagebetalingstid vha. konkrete målinger af effekten af det enkelte tiltag.

Jobbet
Dine primære opgaver vil være:

  • Koordinering ved implementering af vores løsninger hos kunderne. Dette indebærer bl.a. også, at du selv er med ved installation af udstyr hos kunderne.
  • Træning og uddannelse af vores kunder og partnere gennem afholdelse af kurser og on site træning.
  • Løbende support og service til kunderne.

Din hverdag bliver fleksibel og alsidig, og du får her et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for området. Vi er en mindre virksomhed, hvilket betyder, at det er meget vigtigt, at du er proaktiv og selv formår at tage initiativer.

Jobbet kræver ikke, at du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund, men det er væsentligt, at du har interesse og forståelse for teknik. Herudover skal du have lyst til at hjælpe vores kunder med at få implementeret løsningerne i praksis. Derfor kan der være forskellige tilgange til jobbet.

Du kommer til at arbejde sammen med energiteknologer, maskinmestre, elektrikere, automatikteknikere, elektronikfagteknikere, VVS’ere, ingeniører m.fl.

Vi vægter tre ting hos alle vores kollegaer: Positiv indstilling, modet til at tage ansvar og evnen til at prioritere og bevare overblikket. ReMoni tilbyder dig:

  •  Stor indflydelse på dine opgaver.
  • Gode muligheder for fleksibel arbejdstid.
  • Positiv atmosfære med fokus på at finde optimeringsmuligheder og løse problemer.
  • Konkurrencedygtig løn.
  • Mulighed for frokostordning, medarbejderaktier mv.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte Mick Winther på tlf. 6148 5340 eller skrive til job@remoni.com.

Praktisk
Når du ikke er ude hos kunderne, forventer vi, at du har din gang på kontoret i Skanderborg – nær Aarhus og E45. Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik virksomhed, som oplever stor vækst. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag.
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til job@remoni.com. Mærk din ansøgning ”PK_0821”. Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale.

Om ReMoni A/S:

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2.
Ressource Monitorering er vores bidrag til klimakampen.
Det er vores grundlag – og det er vores navn.

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med 20 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion.

ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør.

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det.
Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs merewww.remoni.com