Stillingen er besat

Hos ReMoni drejer det hele sig om at effektivisere brugen af energi og vand, så vi eliminerer spild af ressourcer og kun bruger det, der er nødvendigt. Effektiviseringen af eksisterende bygninger og produktion, er helt afgørende for at vi når klimamålene. Til det har vi udviklet en stærk, patenteret teknologiplatform, som heldigvis hjælper flere og flere offentlige kunder og virksomheder med at optimere forbruget af energi og vand i bygninger, produktioner og hos forsyningsselskaber.

Vi har succes med at gå i markedet med vores abonnementsløsninger. Det giver heldigvis nye opgaver og flere projekter, men også et behov for at få en mere struktureret projektmodel indført. Derfor søger vi nu en erfaren projektleder, der udover at lede vores udviklings og implementeringsprojekter i det daglige, kan bidrage med at opbygge den projektmodel vi i fremtiden skal gennemføre vores projekter efter.


Om stillingen
I dagligdagen vil du fungere som projektleder for både vores udviklingsprojekter, som hører til i vores forretningsudvikling, og implementeringsprojekter af vores færdige løsninger, som hører til i vores implemente-ringsafdeling. Derudover vil du få en nøglerolle i at udarbejde og implementere den projektmodel, vi skal udføre vores projekter efter, hvilket helt naturligt vil ske i tæt dialog med selskabets ledelse. Du vil derfor få en bred kontaktflade rundt i hele virksomheden.

Din hverdag bliver fleksibel og alsidig, og du får her et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar og mulighed for at videreudvikle din solide faglige kompetence inden for området. Vi er en mindre virksomhed med korte beslutningsgange, hvilket betyder, at det er vigtigt, at du er proaktiv og selv formår at tage initiativer.

 

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • Har minimum fem års erfaring som projektleder
  • Gerne erfaring med forskellige projektmodeller, og forstår fordele og ulemper
  • Stærke analytiske og problemløsende evner, og kan se problematikker fra flere perspektiver
  • Er resultatorienteret og i besiddelse af gode samarbejdsevner, kreativitet og godt humør
  • Har modet til at tage ansvar og evnen til at prioritere og bevare overblikket
  • Behersker flydende dansk samt engelsk i skrift og tale

Din baggrund kan komme fra flere forskellige områder, og det vigtigste er din dokumenterede erfaring med projektledelse.

ReMoni tilbyder dig: 

  • Stor indflydelse på dine opgaver.
  • Positiv atmosfære med kolleger der er eksperter indenfor deres områder.
  • Vi byder på fleksibilitet i arbejdet, work-life-balance, og sørger desuden for en konkurrencedygtig løn, frokostordning, mulighed for medarbejderaktier mv.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte COO Anders Svindborg Pedersen på tlf. 9156 8747, som er ansvarlig for implementering, CBDO Anders Hjortsholm på 2025 3903, som er ansvarlig for forretningsudvikling, eller skrive til job@remoni.com.

Praktisk

Du vil få din gang på kontoret i Skanderborg nær Aarhus, E45 og Skanderborg station. Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik og ægte grøn virksomhed, som oplever stor vækst. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag.

Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til job@remoni.com.
Mærk din ansøgning ”PRO_0223”.

Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Om ReMoni A/S: 

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag til klimakampen.

Det er vores grundlag – og det er vores navn.

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med godt 40 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion.

ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør.

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det. Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.