Stillingen er besat

Vores mission er at begrænse energispild og CO2-udledning via energioptimering af bygninger og produktionsvirksomheder. Vi gør det bedre og billigere end konkurrenterne med vores patenterede clamp-on sensorteknologi, der gør det muligt at måle vand- og energiforbrug uden at skære ind i rør og kabler. Dermed gør vi en reel forskel i den grønne omstilling.

Vi oplever stor succes og har hjulpet vores kunder med at spare millioner på energiregningen og samtidig forbedre indeklimaet – og spare miljøet for mange tons CO2. Den store efterspørgsel på vores kompetencer betyder, at vi er en virksomhed i vækst, og vi ønsker derfor at tilføje en dygtig kollega med flair for data til vores softwareafdeling.

Om stillingen
Dine primære opgaver vil være at udvikle, implementere og drifte datamodeller. Du vil helt praktisk:

  • Indsamle data fra de patenterede ReMoni clamp-on sensorer og eksterne datakilder.
  • Udvikle nye datamodeller, der samler, analyserer og strukturerer data.
  • Programmere nye- og vedligeholde eksisterende dataintegrationer, primært i Python.
  • Implementere, drifte og vedligeholde integrationer i dedikeret Kubernetes cluster eller på vores egen ReCalc platform.

Alt sammen sker i tæt samarbejde med dine engagerede og nørdede kolleger inden for sensorteknik, softwareudvikling, embedded, og forretningsudvikling.

Din hverdag bliver fleksibel og alsidig, og du får her et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence indenfor området. Vi er en mindre virksomhed, hvilket betyder at det er meget vigtigt, at du er proaktiv og selv tager initiativ.

Om dig
Vi stiller ikke krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forestiller os at du er software udvikler, data-scientist, dataingeniør eller tilsvarende. Det vigtige er ikke din titel, men at du er stærk i datahåndtering, har erfaring med at implementere det i software og er god til at sætte dig ind i nye anvendelsesområder.

Vi vægter tre ting hos alle vores kollegaer: Positiv indstilling, modet til at tage ansvar og evnen til at prioritere og bevare overblikket.

ReMoni tilbyder dig:

  • Høj grad af medbestemmelse og stor indflydelse på dine opgaver.
  • Positiv atmosfære med fokus på at finde optimeringsmuligheder og løse udfordringer.
  • Gode kollegaer som både er fagligt ambitiøse og meget behagelige mennesker.
  • Høj grad af fleksibilitet og en god work-life balance.
  • Konkurrencedygtig løn og mulighed for medarbejderaktier.

Praktisk
Din dagligdag vil foregå på vores kontor i Skanderborg, tæt på E45 og få minutters gang fra banegården.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob Schytte Jørgensen på tlf. 4056 1194 eller skrive til job@remoni.com.

 

Ansøg om stillingen
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til job@remoni.com. Mærk din ansøgning ”Data_0223”.

Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist men kalder løbende ind til samtale og ansætter, når vi har fundet de rigtige kandidater.

Om ReMoni A/S: 

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag til klimakampen.

Det er vores grundlag – og det er vores navn.

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med ~45 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion.

ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør.

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det. Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.