Stillingen er besat.

Den grønne omstilling fylder heldigvis mere og mere. ReMoni gør noget ved den i praksis på basis af vores nye patenterede teknologi med smarte sensorer.

Forestil dig at være med til at udvikle nye forretningsmuligheder og -koncepter, hvor kunderne typisk er større internationale firmaer. Vi søger en forretningsudvikler, hvor du er god til at overskue tekniske løsninger og processer.

Du sætter dig hurtigt ind i konkrete problemstillinger – og løser dem med din forretningsmæssige viden og erfaring. Du er med fra start til slut – fra kontakt til kontrakt. Du kommer i starten til at drive salget af nye projekter primært til nye kunder, samt selvfølgelig arbejde med udviklingen af disse projekter. Kunderne, som både vil være kendte og nye, befinder sig geografisk primært i Europa, så derfor er rejseaktivitet samt god kulturforståelse en del af jobbet.

Din baggrund kan komme fra flere forskellige områder, hvilket vi fint kan håndtere, da ReMoni-teamet har stærke kompetencer indenfor alle aspekter af området. Der er således mange gode kollegaer at sparre fagligt med, hele vejen rundt.


Om stillingen
I dagligdagen får du brug for dine kommunikative evner i dialogen med vores kunder og de nye emner du opsøger. Med dine analytiske evner sikrer du dig en grundig forståelse af problemstillingen, som du hjælper kunden videre med. Det er ikke bare at gøre noget bedre, men at afprøve nye aspekter, man ikke troede var mulige. Er du klar til at være en førende del af denne nye teknologiske æra og løse nogle af de mest udfordrende problemstillinger?

Din hverdag bliver fleksibel og alsidig, og du får her et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar og mulighed for at videreudvikle din solide faglige kompetence inden for området. Vi er en mindre virksomhed med korte beslutningsgange, hvilket betyder, at det er vigtigt, at du er proaktiv og selv formår at tage initiativer.

Du kommer primært til at arbejde sammen med andre forretningsudviklere, ingeniører og maskinmestre – samt begå dig på CxO gangene hos vores multinationale kunder.


Om dig
Vi forestiller os, at du:

· Har minimum 5 års succesfuld erfaring med international forretningsudvikling og salg.

· Har en generel god teknisk forståelse og interesse.

· Er resultatorienteret og i besiddelse af gode samarbejdsevner, kreativitet og godt humør.

· Har modet til at tage ansvar og evnen til at prioritere og bevare overblikket.

· Behersker engelsk i skrift og tale, ligesom kendskab til andre sprog er en fordel.


ReMoni tilbyder dig:
· Stor egen indflydelse på dine opgaver.

· Positiv atmosfære med kolleger der er eksperter indenfor deres områder.

· Vi byder på fleksibilitet i arbejdet, work-life-balance, og sørger desuden for en konkurrencedygtig løn, frokostordning, mulighed for medarbejderaktier mv.


Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte Ole Puggaard med relevante spørgsmål på tlf. 30 296 296 eller skrive til job@remoni.com.


Praktisk

Når du ikke er ude hos kunderne, forventer vi, at du har din gang på kontoret i Skanderborg – Du vil få din gang på kontoret i Skanderborg – nær Aarhus og E45 (og få minutter fra banegården). 
Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til job@remoni.com. Mærk din ansøgning ”BD_1221”. Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Om ReMoni A/S: 

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag til klimakampen. 

Det er vores grundlag – og det er vores navn. 

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med 28 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.  

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion. 

ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør. 

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det.  
Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere på remoni.com