Vores mission er at begrænse energispild og CO2-udledning, og vi satser hårdt på energioptimering af bygninger og produktionsvirksomheder. Vi gør det bedre og billigere end konkurrenterne med vores patenterede clamp-on teknologi, der gør det muligt at måle vand- og energiforbrug uden at skære ind i rør og kabler. Dermed gør vi en reel forskel i den grønne omstilling.

Vi oplever stor succes og har hjulpet vores kunder med at spare millioner på energiregningen – og spare miljøet for mange tons CO2. Den store efterspørgsel på vores kompetencer gør os til en virksomhed i vækst, og vi ønsker derfor at tilføje endnu en dygtig udvikler til vores softwareafdeling.


Om stillingen

Som Cloud / DevOps udvikler hos ReMoni vil du være en vigtig del af vores softwareafdeling og arbejde tæt sammen med dygtige kolleger inden for embedded software, cloud, front-end og data science. Du kommer til at arbejde med nye teknologier og frameworks som Kubernetes og ASP.NET Core.

Din hverdag bliver fleksibel og alsidig, og stillingen giver en høj grad af frihed under ansvar og mulighed for at videreudvikle dig inden for området. Vi er en mindre virksomhed med en flad organisationsstruktur, korte beslutningsgange og høj grad af medbestemmelse, så det er vigtigt, at du ønsker at være en del af beslutningsprocessen.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

 • Har 5-10 års erfaring med back-end udvikling i C# eller lignende.
 • Har erfaring med Docker, Kubernetes og gerne CI/CD.
 • Har erfaring med test og drift af komplekse systemer.
 • Har erfaring med Internet of Things.
 • Har erfaring med Azure eller lignende cloud services.
 • Er i besiddelse af gode samarbejdsevner, kreativitet og godt humør.
 • Kan tage ansvar for at overskue, planlægge og gennemføre egne opgaver.

Vi stiller ikke noget krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

ReMoni tilbyder dig: 

 • Alsidig hverdag og stor indflydelse på dine opgaver.
 • Positiv, uformel atmosfære med kolleger, der er eksperter indenfor deres områder.
 • Høj grad af fleksibilitet og en god work-life balance.
 • Konkurrencedygtig løn og mulighed for medarbejderaktier.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte Jakob Schytte Jørgensen på tlf. 4056 1194 med relevante spørgsmål, eller skrive til job@remoni.com.

Praktisk
Din dagligdag vil foregå på vores kontor i Skanderborg, tæt på E45 og få minutters gang fra banegården.

 

Ansøg om stillingen

Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til job@remoni.com. Mærk din ansøgning ”DC_1122”.

Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Om ReMoni A/S: 

Vores mission er at eliminere spild af energi, produktion og CO2. Ressource Monitorering er vores bidrag til klimakampen.

Det er vores grundlag – og det er vores navn.

ReMoni er en særdeles solid virksomhed med ~45 ansatte indenfor udvikling, salg og marketing.

Vi leverer ressourcemonitorering for at optimere energiforbrug og produktion.

ReMonis formål er at spare ressourcer på en let og intelligent måde – med minimale omkostninger. Det begyndte med opfindelsen af en helt ny form for clamp-on sensorer til at løse problemet. Sensorerne er unikke, fordi de kan måle energi og flow fra ydersiden af eksisterende kabler og rør.

Med vores teknologi vil vi bevise, at vi sammen kan bekæmpe den globale klimakrise og endda spare penge på det. Vores initiativer tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.