Skip to the content

Log into ReCalc

Erfaren lead .Net-udvikler

Erfaren lead .Net-udvikler til stærk Clean-tech Cloud-løsning

Har du lyst til at gøre en forskel med grønne løsninger, igennem energioptimering og ressourceoptimering i bygninger og produktion globalt.

Løsningerne ligger gemt i data, men komplekse data i store mængder stiller store krav til den underliggende cloud-løsning, og vi vil derfor gerne finde en ny kollega til vores cloud-team.

Jobbet

Som Fullstack-udvikler hos os kommer du til at arbejde med softwaren i maven af vores cloud-platform og designe den underlæggende arkitektur i tæt samarbejde med vores os andre softwareudviklere i teamet.

Du kan få stor indflydelse på løsningen og jobbet med f.eks. implementering af interne samt offentligt tilgængelige API’er, indsamling og processering af store mængder data, udvikling af webapplikationer, design og implementering af nye back-end services.

Udvikling vil tage udgangspunkt i C#, ASP.Net (MVC og Web API v2), og være hostet i Microsoft Azure, og vi forventer, at du har erfaring og et fast greb i disse teknologier.

ReMoni tilbyder dig

En spændende dagligdag i et udviklingsmiljø med udviklere inden for cloud, hardware, embedded software og forretningsudvikling. Du får:

  • Stor indflydelse på dine opgaver.
  • Lækre faglige udfordringer.
  • Gode muligheder for fleksibel arbejdstid.
  • God løn.
  • Positiv atmosfære med fokus på at løse problemer.
  • Mulighed for frokostordning, medarbejderaktier, mv.
     

Vi arbejder agilt med SCRUM.

Spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte Bo på tlf. 3064 7382 eller job@remoni.com, hvis du har spørgsmål.

Praktisk

Du får din daglige gang på kontoret i Stilling - nær Aarhus og E45. Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik virksomhed med stor vækst. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag.

Er du interesseret, så skriv til os og vis, hvad du duer til. Det gør du på job@remoni.com. Mærk din ansøgning ”Cloud_1019”.

Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale.