Skip to the content

Log into ReCalc

.Netudvikler søges

Vil du være med til at levere gode grønne løsninger, igennem energioptimering og ressourceoptimering i bygninger og produktion, til vores kunder som er både store og små, private og offentlige, indenlandske og udenlandske.

Løsningerne ligger gemt i data, men komplekse data i store mængder stiller store krav til den underliggende cloud-løsning, og vi vil derfor gerne finde en ny kollega til holdet.

Jobbet:

Som udvikler hos os kommer du til at arbejde med softwaren i maven af vores cloud-platform, i tæt samarbejde med vores andre softwareudviklere i teamet.

Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver, som f.eks. implementering af interne samt offentligt tilgængeligt API’er, indsamling og processering af store mængder data, udvikling af webapplikationer, design og implementering af nye systemer.

Udvikling vil tage udgangspunkt i C#, ASP.Net (MVC og Web API v2), og være hostet i Microsoft Azure, og vi forventer at du har erfaring med og et fast greb i disse teknologier

NB: hvis noget er værd at gøre er det værd at gøre ordentligt.

ReMoni tilbyder dig:

En spændende dagligdag i et udviklingsmiljø, med udviklere inden for cloud, hardware, embedded sofware og forretningsudvikling.

Du får

  • Stor indflydelse på dine opgaver
  • Gode muligheder for fleksibel arbejdstid
  • Fælles frokostordning
  • Attraktiv pensionsordning
  • Positiv atmosfære med fokus på at løse problemer

Vi arbejder agilt med SCRUM.

Spørgsmål: Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 3064 7382 eller job@remoni.com, hvis du har spørgsmål.

Praktisk:

Du får din daglige gang på kontoret i Stilling - nær Aarhus og E45. Du tilbydes en mulighed for at arbejde i en unik virksomhed med en klar vækststrategi. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser og en innovativ dagligdag. Er du interesseret, så skriv til os og vis os hvad du duer til. Det gør du på job@remoni.com.

Mærk din ansøgning ”Cloud_0919”.

Vi arbejder ikke med en fast ansøgningsfrist, men kalder løbende ind til samtale.

Vi er allerede nu klar til at modtage din motiverede ansøgning.

ReMoni er etableret i 2013. Vi er i dag knap 20 ansatte, inden for software- og hardwareudvikling, samt salg og marketing. Vi fokuserer på energistyring og overvågning af tekniske installationer. Vi har en spændende og patenteret sammenhængende løsning, bestående af sensorer der monteres udenpå kabler (el) og rør (vand og varme/køling) kombineret med en cloud-løsning hvor vi bruger kunstig intelligens til at finde energibesparelser samt afvigelser før de bliver til alvorlige problemer. Læs mere på www.remoni.com