Behov for detaljeret indsigt

En dag i 2013 fik Bo Eskerod Madsen en ide. Bo savnede viden om, hvordan det samlede elforbrug fordelte sig mellem enheder og over døgnets 24 timer. På det tidspunkt kunne intet produkt imødekomme netop det behov, så i dag har Bo udviklet et nyt målingskoncept under navnet ReMoni. Virksomhedens DNA består af lokal dataregistrering, der sendes til clouden, hvorfra forbrugerne kan se deres forbrug over tid og fordelt på de enkelte enheder. Hvad du kan få ud af denne løsning, kan vi bedst forklare med udgangspunkt i en sensor. Forstå PowerMoniMain på 3 minutter her.


Hvis forbrug er udfordringen, er PowerMoniMain løsningen

Genkender du udfordringen med uspecifikt energiforbrug, eller ved du med sikkerhed, at ingen af jeres driftsudgifter stiger år for år? I mange virksomheder godkendes energiregnskabet uden problemer, hvis det ligger inden for en vis margen af sidste års udgift. Resultatet er, at der sjældent bliver tjekket op på udviklingen, og det giver potentiale for en betydelig besparelse. PowerMoniMain er ikke kun et produkt men en del af en sammenhængende løsning. Til sammenligning med markedets alternativer er PowerMoniMain både let at installere og ikke ret dyr at anskaffe sig – og så den ofte indtjent på under et år. Med andre ord er PowerMoniMain en brugervenlig og effektiv elmåler. Den giver dig overblik over dit forbrug, og du kan tjekke op på det, når du har tid. Du kan med denne komplekse cloud-løsning bevare overblikket på tværs af dine eldrevne apparater med en måling, der er detaljeret og en visning, der er overskuelig. Med det udgangspunkt bliver det ikke meget lettere at handle på baggrund af konkret viden.

ReMonis løsning er detaljeret forbrugsmåling, der giver overblik og sparrer dig for penge.Produkt og løsning i ét 

Med hele 15 kanaler kan du overvåge op til 15 enheder i ét samlet overblik. Hos ReMoni har vi længe arbejdet med konceptet bag PowerMoniMain. Derfor er det på baggrund af indsigt i markedet og erfaringer med nogle af de udfordringer, du møder i produktionen, at denne elmåler er blevet til. PowerMoniMain skiller sig ud fra markedets øvrige energiovervågning med sine 15 kanaler, clamp on-installation og på sit store potentiale for at sparre penge på forbrug. Det giver den bonus, at du på samme tid som du sparer penge også værner om miljøet. Det er ren win-win.

Når du har modtaget din PowerMoniMain, skal den ikke som PowerMoniSpot sættes rundt om et kabel men derimod tilsluttes i bygningens eltavle. En typisk udfordring med eltavler er, at der ikke er mange flerleddede kabler. Det er der taget højde for i PowerMoniMains design. PowerMoniMain er designet til at kunne gå ind i tavlerne med CT-clamps monteret på hver enkelt fase. Herfra sendes data til ReMonis gateway og videre til ReMonis cloudplatform ReCalc, hvor du kan se et detaljeret overblik over dit strømforbrug.


Gør det let

Kort fortalt gør PowerMoniMain det let at undersøge forbrugsaftrykket. Hvis din elektriker har brug for at kende både strøm og spænding, kan du med en PowerMoniMain hurtigt bruge bananstik med magnetiske prober til opkoblingen. Du klikker helt simpelt én på hver faseterminal i eltavlens 3 faser og får målinger ind med 2 sekunders tidsinterval. Hvis dine apparater trækker rigtig meget strøm, kan du udskifte dine CT-clamps til nogle, der håndterer store strømstyrker. PowerMoniMain kan tilpasses med forskellige CT-clamps og håndtere helt op til 1200 ampere.


Så let kan du opnå bæredygtig drift

Du får overblik over helheden i dine elinstallationer ved at foretage hurtige screeningsmålinger på forskellige enheder i din produktion. Med disse screeningsmålinger fra PowerMoniMain får du stor indsigt i elektriske parametre som strømforbrug, cosinus(phi) og spændingsvariation. Det gør det let at handle på viden, og det er derfor vi siger, at du med en PowerMoniMain får mest for pengene. Hvis du vil vide mere, finder du vores gennemgang af ReCalc her. Som vi lagde ud med at fortælle, blev ReMoni til, fordi Bo manglede indsigt i sit forbrug og ville bruge ressourcerne rigtigt. Efter lige knap et årti i branchen bliver vi stadig bekræftet i vores udgangspunkt: Et godt overblik er og bliver det første skridt mod en bæredygtig drift.